Open Site Navigation
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
Open Site Navigation

Hoe lanceer je een lokaal, veggie pop-up restaurant?

Vlieg niet. Koop fairtrade. Neem af en toe de fiets. Aan sociaal wenselijk gedrag geen gebrek. Maar niemand kan zich áltijd perfect gedragen. Daar speelden wij met onze campagne voor Aardig handig op in. Onze boodschap? Wie al gezond, lokaal én biologisch eet, die mag af en toe eens de teugels vieren…

Aardig

 

Welkom bij Aardig

Aardig is een pop-up restaurant in Gent. Het restaurant streeft naar een goede wisselwerking met lokale bioboeren om een optimale versheid te garanderen. Buurtbewoners kunnen er elke dag terecht voor een verse, lokale en biologische dagschotel, met groentjes recht van bij de boer. Eat-in of take-away. Of wij Aardig kunnen helpen met een leuke actie voor omwonenden? Graag!

Doe eens wat minder aardig

‘Je bent wat je eet’, zo luidt het gezegde. Eet je bij Aardig? Dan eet je lokaal, eerlijk en gezond.

Wie bij Aardig eet is met andere woorden al zeer voorbeeldig bezig… en verdient het om zich af en toe wat minder aardig gedragen.

Als je maar aardig eet...

We maakten een leuke spaarkaart die Aardig-klanten aanmoedigt om zich voor één keer net iets minder aardig te gedragen:
 

  • Een dikke scheet laten in de lift;

  • Eens voorsteken bij de bakker;

  • Het gras maaien op zondag;


  •  

Naast de spaarkaart maakten we ook een afgeleide poster en flyer om in de buurt te verspreiden. 

 

Voel ook jij de drang om eens lekker asociaal je eigen zin te doen? Eén adres!

Wil je weten hoe we jouw 'good things' laten groeien?

Merci voor je bericht!

KMO PORTEFEUILLE   |   DISCLAIMER ​  |   PRIVACY & COOKIE POLICY

dienstverlener

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.