top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Antwerp Management School

Lima

Hoe verleid je mensen om vegan te proberen?

Lima is heel lang een vaste waarde geweest bij bigtrees. Jarenlang hebben we hun biologische en vegan voedingsproducten in de kijker gezet. Een van de laatste dingen die we maakten was deze campagne die ging over dat het niet uitmaakt hoe je eet  maar wel wat je eet.

 

Verwarrende tijden

We leven in verwarrende tijden. Enerzijds willen we zo veel mogelijk proeven en proberen: nieuwe smaken, exotische gerechten, verrassende recepten, … Anderzijds willen we heel bewust omgaan met wat we eten: gevarieerd, gezond en biologisch.

Schijnbare tegenstelling

Dat brengt ons in de war. We willen ons aan tafel helemaal kunnen laten gaan, maar hebben tegelijk ook altijd de gezondheidsrem op: mág ik dit eigenlijk wel eten? Is het wel gezond?

Voluit leven, voluit genieten

De producten van Lima zijn daar een oplossing voor. Ze passen perfect binnen een gezonde en evenwichtige levensstijl. Zo kan jij zorgeloos van je maaltijd genieten, op de manier die je zelf wil. 

Slurpen maar!

Voor de campagne maakten we vijf brand images die evenveel producten in de kijker zetten. Of je nu soep slurpt, noedels eet of een hamburger binnenspeelt: het maak niet uit hoe je eet, maar wel wat je eet.

bottom of page