Open Site Navigation
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
Open Site Navigation

Veggie onweerstaanbaar

Eva

Hoe maak je veggie onweerstaanbaar?

Vandaag rolde de 75e editie van het blad van de persen.

Doorheen de jaren is Eva magazine uitgegroeid van een ledenblad tot een culinair ontdekkingsmagazine. Jaar na jaar groeide het aantal lezers. 85% van de leden geeft aan dat het magazine een belangrijke reden is om lid te worden van Eva vzw.

 

Al sinds 2007 nemen wij de vormgeving voor onze rekening. We loodsten het magazine door heel wat opfrissingen en make-overs. 

Culinaire ontdekkingen

 

In 2017 introduceerden we de herkenbare cover, waarbij de letters ‘eva’ centraal staan. We stuurden het magazine mee in een richting die niet de organisatie Eva vzw, maar culinaire ontdekkingen centraal stelde.

Nummer 75

Vandaag rolde de 75e editie van het blad van de persen. En we zouden liegen mochten we niet zeggen dat we daar enorm trots op zijn.

Champagne!

Wil je weten hoe we jouw 'good things' laten groeien?

Merci voor je bericht!

KMO PORTEFEUILLE   |   DISCLAIMER ​  |   PRIVACY & COOKIE POLICY

dienstverlener

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.