top of page
Open Site Navigation
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
Open Site Navigation

Veggie Challenge

Eva

Hoe help je iedereen een maand lang vegetarisch eten?

Bigtrees werkt al jaren voor EVA. We hebben voor hen Donderdag Veggiedag bedacht en het samen grootgebracht. De vormgeving van het EVA Magazine is ook al jaren in goede handen bij ons. En dus was het eigenlijk ook logisch dat we de communicatie van de Veggie Challenge gingen doen. 

 

Eén maand vegetarisch eten is de uitdaging. Maar voor de bijna 30.000 Belgen die zich vorig jaar inschreven bleek het eigenlijk easy peasy. Met de hulp van Veggiecoach Lena, die je inspirerende weekmenu’s stuurt, is zo’n maand zelfs voor de meest doorgewinterde dodediereneter goed vol te houden. We ontwikkelden er een frisse grafische stijl voor vol vrolijke groentjes en vegetarische worsten en burgers onder de slogan “Alles kan veggie!”.

Daarnaast maakten we ook nog een stuk communicatie dat maar heel weinig impact had, maar net even te leuk was om niet te doen. Voor Eva deden we mee aan een ontwerpwedstrijd van burgerketen Quick. Op ons sleevedesign voor de Giant stond natuurlijk: Alles kan Veggie! Ook jouw Giant.

bottom of page