top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Doordacht duurzaam ondernemen voor starters

Anneleen De Pau

Data mei- juni: 28/05

Waar: impactlab bigtrees

Over Anneleen

Anneleen heeft als missie: kleinere en middelgrote bedrijven te helpen om doordacht in te zetten op duurzaam ondernemen. Zodat zij hun potentieel maximaal benutten, net zoals een multinational. Anneleen is opgeleid bij oa. Vlerick Business School en MVO Vlaanderen en begeleidde succesvol tal van organisaties.

Wat kan je verwachten

Duurzaam ondernemen wordt vandaag makkelijk, leuk én interessant. Tijdens deze opleiding ontdek je hoe je kan inzetten op je kernactiviteiten en tegelijk impact kan maken. We reiken je handvatten aan voor een doordachte aanpak in duurzaam ondernemen, gebaseerd op de 3 basiscompetenties: Trouw blijven aan je DNA, werk maken van een plan & mindset op de mogelijkheden. We gaan praktisch aan de slag om de theorie toe te passen op jouw bedrijf. Aan het eind van de dag heb je de basis van je eigen duurzaamheidsstrategie in handen.

Programma

9-10

het begrip “Duurzaam ondernemen” ontrafelt

13-14

Wat worden jouw speerpunten om impact te maken?

10-11

handvaten vanuit de SDG’s

14-15 

Hoe vertaal je dit naar concrete doelstellingen?

11-12

Waarop moeten we inzetten?

15-16 

Een concreet framework om jouw doelen te bereiken.

Praktisch

€ 850 1p

€ 650 vanaf 2p

Voor wie

Voor iedereen die van klanten de vraag krijgt: wat doe jij voor duurzaamheid? Zaakvoerders, C-levels, CSR- verantwoordelijken

Vereiste voorkennis? Geen.

Vereiste voorkennis? Geen.

Wat anderen vertellen over de training van Anneleen

Anneleen is de juiste keuze als u duurzaamheid naar een hoger niveau wilt tillen als bedrijf. De professionaliteit en passie voor duurzaamheid van Anneleen zijn de perfecte combinatie om een echte meerwaarde te brengen!

Tineke, Senior Marketing Professional

“Dankzij Anneleen hebben we met onze KMO al mooie duurzame stappen kunnen zetten en behaalden we het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.”

Tars, zaakvoerder Maximum Image.

bottom of page