top of page
  • impactlab_website_ASSETS-08

Ontdek Duurzame HR

Visie, kader en implementatie

Lise Bouttery

Bij een duurzame organisatiestrategie hoort een specifieke werking en organisatie architectuur zodat je op lange termijn effectief en efficiënt blijft groeien.  

 

Wat is dus de meest veerkrachtige organisatie- en team structuur? Welke HR processen en procedures kunnen je ondersteunen in de verdere uitbouw van je organisatie? Hoe vind, engageer en behoud je het juiste team? Voor we in gesprek gaan, bekijken en structureren we tijdens deze eerste advies workshop de verschillende HR-hoofdstukken. Waar botsen jullie tegenaan? Welke vragen hebben jullie en hoe kunnen we samen een antwoord formuleren? We contextualiseren alles binnen het kader van ‘duurzame HRM’, het duurzaamheidsbeleid of de concrete vraagstukken binnen jouw organisatie en de Europese ESG richtlijnen.

Dit Impact Lab biedt:

 

  • Een introductie tot Sustainable HR

  • Handvaten om je HR organisatie en -werking te structureren

  • De kans om concrete uitdagingen in future-proof opportuniteiten om te zetten

  • Een warme uitnodiging tot volgende sessies waarin we dieper kunnen duiken in de verschillende HR topics

  • Een lokaal en gelijkgestemd netwerk van collega’s om achteraf op terug te vallen

Wat

Open opleiding bij Bigtrees Impact Lab Gent, Nederlands

Aanpak

 300 euro (maximaal 12 personen)

Prijs
Doelgroep

Professionals binnen KMO’s die stappen willen zetten naar een duurzaam en efficiënt HR beleid. 
 

  • HR medewerkers

  • Managers 

  • Founders

  • COO/Operation Managers

19 oktober 2023 (van 09u tot 12u)

Datum

Lise Bouttery

Als Business Adviseur in Duurzame HRM ondersteunt Lise Bouttery organisaties al meer dan 10 jaar bij hun transitie naar een wendbare en veerkrachtige organisatiestructuur en -cultuur, van high-level strategie tot het ontwikkelen van toekomstbestendige processen en procedures. Haar passie situeert zich in het vinden van een balans tussen People, Planet en Profit. Tot haar klanten behoren In The Pocket, Showpad, LoQutus, Ground Lion, AXI en Foodpairing. Als bestuurslid van de Biodynamische landbouwcoöperatie ‘De Wassende Maan’ ondersteunt ze hen in hun duurzame strategie en uitvoering om de winstgedreven voedingsindustrie te overleven.  Lise helpt organisaties duurzaam groeien, 'om omgevingen te creëren waar alles en iedereen op zijn best kan zijn'.

Wil je deelnemen aan dit programma?
Registreer je alvast bij christoph@bigtrees.be

Interesse?

bottom of page