top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Wat is duurzaam ondernemen en wat is het niet. Geschiedenis, evolutie en toekomstbeeld. Blik in verplichtingen vanuit BE en EU en welke evoluties daar te verwachten zijn (vnl. sorteren van afval, bedrijfswagens en CSRD).
Belang van de SDG’s. Inspiratie dmv voorbeeldcases.

Wat

Infosessie: Oriëntatie Duurzaam Ondernemen

Anneleen De Pau

Doelgroep

Bedrijfsleiders van startups, scale-ups en KMO’s en middle managers van grotere bedrijven die meer willen inzetten op duurzaamheid en op zoek zijn naar inspiratie.

Prijs

180 euro. Deze infosessie kan ook in comapny worden gegeven. Prijs op aanvraag.

Anneleen De Pau

Na haar opleiding in communicatie- en marketingmanagement werkte Anneleen 15jaar in de bedrijfswereld waar ze haar marketingervaring opbouwde. Zowel in grote internationale bedrijven als in kleinere familiebedrijven (Ontex International, Cookware Company, Veldeman). Het is daar dat Anneleen vaststelde hoe duurzaam ondernemen vaak niet de nodige aandacht krijgt. Vaak door een gebrek aan tijd, maar dikwijls ook door het ontbreken van kennis en ervaring. Als antwoord richtte Anneleen in 2020 MierO op, een kantoor dat noodzakelijke kennis naar de onderneming brengt en tijdsefficiënt de krijtlijnen uitzet voor een progressieve duurzaamheidsstrategie. 

Wil je deelnemen aan dit programma?
Registreer je alvast bij christoph@bigtrees.be

Interesse?

bottom of page