Open Site Navigation
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
Open Site Navigation

Hoe ga je van het plan voor een verpakkingsvrije winkel naar een veggie afhaalrestaurant?

Julie en Els benaderden ons met de vraag of wij met hen mee wilden denken over de positionaering van een verpakkingsvrije winkel in Hasselt. Maar na een intensieve designsprint werden de plannen ietsje gewijzigd… En ziehier het resultaat: Stoemp Deluxe!

Hoe ga je van het plan voor een verpakkingsvrije winkel naar een veggie afhaalrestaurant?

Julie en Els benaderden ons met de vraag of wij met hen mee wilden denken over de positionaering van een verpakkingsvrije winkel in Hasselt. Maar na een intensieve designsprint werden de plannen ietsje gewijzigd… En ziehier het resultaat: Stoemp Deluxe!

Stoemp Deluxe designsprint

Stoemp – designsprint

Stoemp

Stoemp Deluxe

Julie en Els hadden een prima locatie in Hasselt, een stevige dosis ondernemingsdrang en vooral heel veel goesting om écht bij te dragen aan een duurzamere wereld. Liefst met food. En eigenlijk liefst door middel van een verpakkingsvrije winkel. Wannes en Stefaan Van Dist werden uitgenodigd om hier mee over na te komen denken.

Julie en Els hadden een prima locatie in Hasselt, een stevige dosis ondernemingsdrang en vooral heel veel goesting om écht bij te dragen aan een duurzamere wereld. Liefst met food. En eigenlijk liefst door middel van een verpakkingsvrije winkel. Wannes en Stefaan Van Dist werden uitgenodigd om hier mee over na te komen denken.

Wil je weten hoe we jouw 'good things' laten groeien?

Merci voor je bericht!

KMO PORTEFEUILLE   |   DISCLAIMER ​  |   PRIVACY & COOKIE POLICY

dienstverlener

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.