top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

Argenta | Tom Jonkers

De campagne (radio / social media / openbaar vervoer) heeft veelbelovende resultaten laten zien. De bezoekersaantallen aan onze jobsite zijn verviervoudigd, de kwaliteit van sollicitanten is aanzienlijk gestegen en we zien een betere match op de verwachtingen van kandidaten ten opzichte van Argenta.

Euroconsumers | Els Bruggeman, Head Policy and Enforcement

“Bigtrees heeft geen schrik om te worden uitgedaagd door haar klanten, maar deinst er zelf ook niet voor terug om haar klanten uit te dagen. En dat levert fantastische resultaten op!”

Stad Gent | Koen Duyck, Coördinator team communicatie Dienst Regie Gezondheid en Zorg

Bigtrees bekijkt elke communicatievraag kritisch en vanuit hun eigen expertise. Ze denken met je mee, luisteren naar jouw insteek, maar durven ook tegenwind geven. Het eindproduct is vaak verrassend. Maar altijd is het een frisse benadering van de oorspronkelijke vraag, en levert het impactvolle communicatie op.

DCM | Sofie Peeters, Communication Manager

Bigtrees doet wat het zegt. Zij vertrekken steeds vanuit een strategische invalshoek, maar zijn tegelijkertijd heel hands-on. En ze vertalen onze doelstellingen en ambities naar concrete deliverables. We houden van hun unieke combinatie van strategisch denken, open communicatie en de mentaliteit om er “een lap op te geven” om projecten succesvol op te leveren. Bigtrees begrijpt ons en levert meetbaar resultaat.

Stad Gent |  SDG - ambassador

Onze campagne SDG Voices voor de stad Gent won de hoofdprijs in de categorie ‘communicatie in de SDG Action Campaign van de Verenigde Naties voor zijn “uitzonderlijke en innovatieve bijdrage aan de duurzame-ontwikkelingsdoelstellingen”. 

EVA vzw | Niclas Svenningsen, manager of the UN Climate Change global action programme

Eva - donderdag veggiedag grote prijs toekomstige generaties

"Eva werkt op een cruciaal thema voor een duurzamere wereld – maar vleesconsumptie is ook een polariserend onderwerp. De campagne werkt echter op een manier die zo inspirerend is dat weerstand nog amper een kans maakt.

Stad Gent | climate action award

These inspiring examples of climate action serve as beacons, guiding us towards a more resilient, more sustainable and more prosperous future for everyone.

Dit zeggen onze klanten over ons

Een aantal van onze klanten

bottom of page