top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

Bij bigtrees nodigen we graag zoveel mogelijk specialisten uit om mee samen te werken. Dat maakt ons werk beter. En zorgt er dus voor dat uw merk meer positieve impact kan maken.


Voor webplatforms werken we, zeker wat development betreft, samen met webbureaus. Voor fotografie zoeken we de meest geschikte fotograaf voor de job. Voor een TVC of een video werken we met een productiehuis.

Have a look to some of our AV Productie cases.

Maar… omdat er soms gewoon helemaal geen geld is en we toch super graag willen dat iets er komt, doen we het ook wel eens allemaal zelf. Dan spelen we productiehuisje. We trekken onze stoute schoenen aan, huren de apparatuur, vragen wat vrienden en kennissen om hulp en, hup, aan de slag! Zo spraken we al  stemmetjes in, maakten we muziek voor spots, waren we acteurs, lieten we onze kinderen voice overs inspreken en regisseerden we video’s en bouwden we complete websites (de deze).


Super leuk om te doen. En heel leerrijk. Maar nog liever hebben we dat u ons een toereikend budget geeft om het professioneel op te lossen.

Hoe geef je mensen met brandwonden de aandacht die ze echt verdienen? Oscare is een brandwondennazorgcentrum dat zich op allerhande manieren inzet voor mensen met littekens van brandwonden.​

Oscare

Hoe dwing je politici tot een krachtiger klimaatbeleid? Sign for my Future is uniek: het is het breedste klimaatinitiatief ooit in België. Voor de allereerste keer hebben burgers, bedrijven en tal van organisaties de rangen gesloten om een krachtig klimaatbeleid te vragen van onze overheden.​

Sign for my Future

Met bijna 15.000 klanten is samensterker de grootste coöperatie voor groepsaankopen van Vlaanderen. Toch voelt het de hete adem van heel wat gelijkaardige initiatieven in haar nek. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat samensterker ook in de toekomst de trend blijft zetten?

Samensterker

Audiovisuele producties.

We trekken onze stoute schoenen aan, huren de apparatuur, vragen wat vrienden en kennissen om hulp en, hup, aan de slag!

bottom of page