top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Hoe ga je van het plan voor een verpakkingsvrije winkel naar een veggie afhaalrestaurant?

Julie en Els benaderden ons met de vraag of wij met hen mee wilden denken over de positionering van een verpakkingsvrije winkel in Hasselt. Maar na een intensieve designsprint werden de plannen ietsje gewijzigd… En zie hier het resultaat: Stoemp Deluxe!

Hoe ga je van het plan voor een verpakkingsvrije winkel naar een veggie afhaalrestaurant?

Julie en Els benaderden ons met de vraag of wij met hen mee wilden denken over de positionaering van een verpakkingsvrije winkel in Hasselt. Maar na een intensieve designsprint werden de plannen ietsje gewijzigd… En ziehier het resultaat: Stoemp Deluxe!

Digitale Meters

Stoemp – designsprint

Stoemp

Stoemp Deluxe

Julie en Els hadden een prima locatie in Hasselt, een stevige dosis ondernemingsdrang en vooral heel veel goesting om écht bij te dragen aan een duurzamere wereld. Liefst met food. En eigenlijk liefst door middel van een verpakkingsvrije winkel. Wannes en Stefaan Van Dist werden uitgenodigd om hier mee over na te komen denken.

Julie en Els hadden een prima locatie in Hasselt, een stevige dosis ondernemingsdrang en vooral heel veel goesting om écht bij te dragen aan een duurzamere wereld. Liefst met food. En eigenlijk liefst door middel van een verpakkingsvrije winkel. Wannes en Stefaan Van Dist werden uitgenodigd om hier mee over na te komen denken.

bottom of page