top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

De wereld verandert constant en razendsnel. Wat een klant van je verwacht verandert al in een even hoog tempo. En dus innoveer je. En aangezien de klant (en eigenlijk alle andere stakeholders) momenteel van je verwacht dat je vollenbak inzet op duurzaamheid, gaat je innovatie die kant op gaan. 

Have a look to some of our Marketing Innovation cases.

Alle inhoud over het project STOEMP binnenkort beschikbaar!​

Stoemp

Alle inhoud over het project VADIGRAN binnenkort beschikbaar!​

Vadigran

Nu, voor innovatie heb je creativiteit nodig, koppel dit aan doorgedreven kennis over duurzaamheid en je hebt een perfecte partner aan bigtrees. We gaan graag samen met je op zoek naar een nieuwe dienst, product, merk, app of wat dan ook, waarmee je jouw expertise kan inzetten voor een duurzamere wereld.

Dat doen we meestal via de methodiek van design sprinting. Dat is een intensieve werkvorm waarin je in een aantal dagen heel customer centered nadenken je uitdagingen in kaart brengt, ideeën verzint, het beste eruit kiest en daar vervolgens een prototype van bouwt. Het gaat om een volledig co-creatief en 100% inspirerend proces waarin jouw team samen met de experts van bigtrees samen aan de slag gaan. En doordat het zo intensief is maak je in een relatief korte periode heel veel progressie.

Zo werkten we samen met dierenvoeding producent Vadigran een nieuwe range “Natuur in je tuin’ boxen uit. En we bedachten samen met een Limburgse bouwfirma een sustainable take out restaurant waarin de ‘stevige maar toch vegan kost’ die hun werkgasten te eten krijgen als basis dient voor het take out aanbod.

Duurzame marketing innovatie.

Nu, voor innovatie heb je creativiteit nodig, koppel dit aan doorgedreven kennis over duurzaamheid en je hebt een perfecte partner aan bigtrees. 

bottom of page