top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

Iedere HR manager heeft duurzaamheid op de agenda staan. Maar hoe maak je hier een prioriteit van en hoe kan je op een overtuigende, authentieke manier je medewerkers engageren om duurzaamheid ernstig te nemen? Welke visie dien je te ontwikkelen en wat zijn realistische doelen die er voor zorgen dat duurzaamheid als een belangrijke pijler binnen je employer brand geloofwaardig is? 

Met de juiste employer branding trek je gemotiveerde en getalenteerde medewerkers aan (en blijven ze ook langer). Maar ook wie reeds werkzaam is binnen de onderneming hecht zich aan een sterk ‘employer brand’. Niks dan voordelen dus.

Employer branding.

Met de juiste employer branding trek je gemotiveerde en getalenteerde medewerkers aan.

Full

Service

Advertising.

We geloven dat we met advertising de wereld kunnen redden!

Employer

branding.

Full

Service

Advertising.

We geloven dat we met advertising de wereld kunnen redden!

Iedere HR manager heeft duurzaamheid op de agenda staan. Maar hoe maak je hier een prioriteit van en hoe kan je op een overtuigende, authentieke manier je medewerkers engageren om duurzaamheid ernstig te nemen? Welke visie dien je te ontwikkelen en wat zijn realistische doelen die er voor zorgen dat duurzaamheid als 

een belangrijke pijler binnen je employer brand geloofwaardig is? Met de juiste employer branding trek je gemotiveerde en getalenteerde medewerkers aan (en blijven ze ook langer). Maar ook wie reeds werkzaam is binnen de onderneming hecht zich aan een sterk ‘employer brand’. Niks dan voordelen dus.

bottom of page