top of page
 • linkedin bigtrees
 • instagram bigtrees
 • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

Is design een service of een missie? Geen idee. Wat we wel weten is dat we niet kunnen slapen als de dingen niet volkomen intuïtief aanvoelen en er geweldig uitzien. Of het nu gaat om een website, een brochure, een poster, een social post, een video of iets veel abstracters als een service of een purpose… Goed design zorgt ervoor dat het ‘klopt’. Dat het naadloos voelt, begrijpbaar is en dat het de eindgebruiker exact de gewenste ervaring biedt.

Have a look to some of our Graphic Design cases.

Vakwerk

 

Designers lijken voor veel mensen buiten het vak misschien een beetje “hippe” types die de hele dag creatief zitten te doen maar in weze is grafisch design écht een vak. Iedere designer heeft een aantal skills die hij of zij tot in de puntjes beheerst. Binnen het team van Bigtrees zorgen we er altijd voor dat die vaardigheden op elkaar aansluiten en tot op zekere hoogte elkaar overlappen.

Iedere designer binnen ons team kan bijvoorbeeld een perfect  logo en een prachtige huisstijl ontwikkelen. Niet omdat dit gemakkelijk is, maar omdat dit de basis is van een visuele identiteit. Iedere designer binnen ons team kan mooie visuals maken en goede lay outs neerleggen. Maar iedere designer heeft ook zijn of haar specialiteiten. Zo hebben we mensen in huis die zich beter thuis voelen in de technische kant van het ontwerp, mensen die heel goed zijn in het uitdokteren van werkbare designsystemen, mensen die meer van druktechnieken weten, mensen die graag illustreren en weer anderen die graag bezig zijn met motion graphics.

De ontvanger centraal

Natuurlijk moet communicatie er altijd fris, verrassend, awesome of juist vertrouwenwekkend uitzien, maar daarnaast is het, zeker in het digital design, extreem belangrijk dat iets perfect logisch in elkaar steekt. Dat komt voor een groot deel neer op het centraal stellen van de eindgebruiker. Denken in functie van de ontvanger in plaats van de opdrachtgever. Waarom? Omdat je nog zo mooi de boodschap van een klant kan vormgeven, als de gebruiker het niet relevant vindt of, godbetert, niet weet waar ze moet klikken, dan is de aandacht zo weg.

What we do

 • Website design

 • UI design

 • Editorial design

 • Flyer design

 • Poster design

 • Social media design

 • Motion graphics

 • Packaging

 • Illustration

 • Character design

 • 3D modeling

Digital first

 

Hoewel we bij bigtrees nog altijd heel graag dingen op papier zetten (het voelt nu eenmaal fijn om af en toe iets vast te hebben wat je zelf hebt gemaakt) is onze aanpak al jaren digital first. Ons team bestaat uit jonge frisse designers aangevuld met een goeie portie ervaren krachten. Zo vinden we voor elk merk een look & feel die perfect matcht met het DNA. En zo wordt jouw merk ervaren op de kanalen waar jouw doelgroep rondhangt.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij bigtrees designen we: logo’s & huisstijlen, social stuff, websites, brochures, video’s, illustraties, packaging, presentaties, posters en af en toe een kookboek :-) Dus waar kunnen we u mee helpen?

¿Cómo se pone en marcha un restaurante pop-up local y vegetariano? Aardig is een pop-up restaurant in Gent. Het restaurant streeft naar een goede wisselwerking met lokale bioboeren om een optimale versheid te garanderen.

Aardig

Hoe stoom je een stad klaar voor een klimaatneutrale toekomst? De stad van de toekomst is ecologisch, groen en duurzaam. Maar hoe krijg je ook alle inwoners mee?

Gent Aan Zee

Autoloze zondagen zijn leuke, maar hoe zorg je ervoor dat duurzame verplaatsingen de norm worden?

Graphic design.

Goed design zorgt ervoor dat het ‘klopt’.

bottom of page