top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Vragen?

Heb je een idee dat je wil bespreken?
Een project dat je wil uitvoeren?
Laat het ons weten!

Sustainabillable’ een keynote (én wake up call) van Wannes Van Giel over de absolute, toegevoegde waarde die een weloverwogen keuze voor duurzaamheid inhoudt. Of, zoals Wannes het stelt “waarachtige duurzame actie, omgezet in echte marktvoordelen maakt je onderneming of organisatie toekomstbestending. We kunnen immers niet langer dure claims maken over duurzaamheid zonder grondig actie te ondernemen".

Met deze rijk geïllustreerde keynote toont Wannes hoe je geloofwaardigheid opbouwt, draagvlak creëert, (economische) voordelen genereert en gedrag verandert. Hoe zorg je ervoor dat je kan communiceren over duurzaamheid zonder te greenwashen? Hoe maak je een duurzaamheidsbeleid succesvol binnen je onderneming of organisatie? Hoe kan je meer klanten vinden voor duurzame producten of via welke strategie kan je als duurzame onderneming duurzaam bedrijf meer impact genereren?

Dat zijn de vragen die Wannes Van Giel via inspirerende praktijkvoorbeelden en een handig framework demonstreert. Hij geeft aan hoe duurzame bedrijven succesvol zijn en vooral, hoe jij er zélf praktisch mee aan de slag kan!

Interesse in deze keynote? Contacteer dan meteen bieke@bigtrees.be

Over Wannes Van Giel, CEO Bigtrees

Wannes is een activist vermomd als marketeer. Wannes gelooft dat ondernemingen succesvoller zijn als ze duurzaamheid centraal stellen in hun strategie maar ook dat duurzame bedrijven sucesvoller zijn als ze marketing en communicatie gebruiken om hun oplossing toegankelijker te maken. Wannes komt uit de duurzaamheidsbeweging waar hij de kracht van activisme leerde waarderen. Als ondernemer ontdekte hij de duurzame hefboom van bedrijven. Wannes is gefascineerd door gedragswetenschappen en innovatie-strategieën.

Hij ziet ze als onmisbare tools in het decennium van duurzame actie.

Keynote Sustainabillable

Over hoe je geloofwaardigheid opbouwt, draagvlak creëert, (economische) voordelen genereert en gedrag verandert.

bottom of page