top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Samensterker

Argenta

Hoe krijg je ouders aan het sparen voor hun kinderen?

Kinderen grootbrengen? Daar sta je gelukkig nooit alleen voor: je hebt ouders, buren, vrienden en leerkrachten op wie je kan rekenen. En met je financiële vragen kan je altijd terecht bij de gezelligste bank van het land: Argenta. Daarom lanceerden we samen met hen 'Welkom in de familie'.

Ouders weten niet altijd welke spaarmogelijkheden er zijn voor hun kind.

Argenta heet iedereen welkom

 

Ouders weten niet altijd welke verschillende mogelijkheden er zijn om te sparen voor de toekomst van hun kind; ze zien door de bomen het bos niet meer. Je kantoorhouder even om raad vragen kan dan wonderen doen. In een nieuwe campagne heten we iedereen dan ook welkom in de Argenta-familie: ‘Welkom in de familie. Welkom bij Argenta.’

Inspelen op herkenbare situaties

 

Samen met fotografe Britt Guns brachten we een aantal situaties in beeld: de eerste slapeloze nachten, het besef dat je kinderen geen kind meer zijn of samen spelen met de kleinkinderen. Herkenbaar? Dan heet Argenta je welkom in de familie. 

Meer volk over de vloer

We hingen elke affiche in de buurt van een kantoor. Ouders die zich aangesproken voelden, konden snel even binnenspringen om kennis te maken met hun kantoorhouder en de verschillende spaarmogelijkheden voor hun kinderen.

bottom of page