top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

 

Het Andermaal kookboek

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

EVA & BOS+

EVA & BOS+

Duurzaamheidsrapport

Het Andermaal kookboek

Want veggie en vegan zitten in de lift. Wereldsterren zoals Ariana Grande, Billie Eilish en Lewis Hamilton bewijzen dat plantaardig eten helemaal niet saai hoeft te zijn. De plantaardige keuken heeft de laatste jaren een gigantische evolutie doorgemaakt: van suffe, smakeloze hapjes naar volledige veggie gastronomische restaurants. In dit kookboek leren we (jonge) chefs, leerkrachten en gepassioneerde hobbykoks de kneepjes van het veggie en vegan vak.

‘Andermaal’ was initieel een project van EVA en Bos+ waarin de leerlingen van hotelscholen over heel Vlaanderen en Brussel de afgelopen twee schooljaren de plantaardige keuken ontdekten. De lekkerste recepten werden gebundeld in het kookboek, samen met culinaire tips en informatie over duurzaamheid.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Met onze vork hebben we een krachtig wapen in handen: elke dag kiezen we minstens drie keer wat we zullen eten. En dat heeft een impact op de planeet en op onze medemens.

Samen met onze vriendinnen van EVA (Proveg België) strijden we alweer heel wat jaren voor een plantaardiger dieet. Dit keer deden we dat in de vorm van een kookboek vol plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst, dat we vormgaven.

Want veggie en vegan zitten in de lift. Wereldsterren zoals Ariana Grande, Billie Eilish en Lewis Hamilton bewijzen dat plantaardig eten helemaal niet saai hoeft te zijn. De plantaardige keuken heeft de laatste jaren een gigantische evolutie doorgemaakt: van suffe, smakeloze hapjes naar volledige veggie gastronomische restaurants. In dit kookboek leren we (jonge) chefs, leerkrachten en gepassioneerde hobbykoks de kneepjes van het veggie en vegan vak.

‘Andermaal’ was initieel een project van EVA en Bos+ waarin de leerlingen van hotelscholen over heel Vlaanderen en Brussel de afgelopen twee schooljaren de plantaardige keuken ontdekten. De lekkerste recepten werden gebundeld in het kookboek, samen met culinaire tips en informatie over duurzaamheid.

bottom of page