top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

The future-proof workspace

Beddeleem

Herkenbare visuele identiteit

Beddelem creëert werkruimtes die streven naar de optimale werkervaring voor onder andere kantoren, scholen, zorginstellingen en andere werkomgevingen. Hun doel? Het future-proof maken van werkplekken!

Samen met Beddeleem heeft het Bigtrees-team, een ambitieus duurzaamheidstraject uitgestippeld om duurzaamheid verder te integreren in de kern van het bedrijf. Dit initiatief werd omgetoverd tot een duurzaamheidsrapport.

Traditioneel gezien worden duurzaamheidsrapporten niet altijd als de meest opwindende ontwerpstukken beschouwd, maar voor Beddeleem hebben we een werkelijk prachtig rapport gecreëerd. Het is helder, elegant en voorzien van een mooie embossing op een opvallend groene cover.

De volgende stap voor Beddeleem is het duurzaamheidsrapport ook om te zetten naar een toffe communicatie, en de acties voor te zetten en te verdiepen.

Om het duurzaamheidsrapport binnen Beddeleem te introduceren, organiseerden ze een boeiende quiz voor alle medewerkers. De Commitment Quiz benadrukte op een toffe manier de duurzaamheidspraktijken en vergrootte de betrokkenheid en het bewustzijn binnen het bedrijf.

bottom of page