top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees
Infosessie Bigtrees 
Impactlab
Vrijdag 26 april

Breakfast
session
Vrijdag 26 april
08:00u – 10:00u

Infosessie
Bigtrees Impactlab 

vrijdag 26 april

Breakfast
session
Vrijdag 26 april
08:30u - 10:00u

Een gloednieuwe serie opleidingen van het bigtrees Impact Lab, daar moeten we toch minstens een infosessie tegenaan gooien?!? Natuurlijk mét goeie koffie én vegan koffiekoeken!

De top-experts van het bigtrees impactlab geven je een sneak peak van wat hun opleiding jou gaat leren. Bijvoorbeeld hoe je circulariteit kan inbouwen in jouw bedrijfsproces, hoe je een duurzaam HR-beleid invoert of hoe je jouw energiegebruik kan verduurzamen. Allemaal super concreet & super leerzaam en na deze infosessie weet je perfect welke opleiding geknipt voor jou is. Daarnaast blijft een sustainabillable session natuurlijk gewoon een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Een vegan ontbijt en netwerken - Je bent welkom vanaf 8u voor lekker vegan ontbijt en koffie.

Anneleen De Pau, Dirk Van Evercoren, Riet de Sadeleer, Wannes van Giel en Jan Leyssens geven een sneak peak van hun Impactlab opleiding.

Vragen en netwerken 

08:00u

08:30 u

10:00 u

Schedule

09:00 u

09:15u

09:30 u

Schedule

08:30u

08:30u

09:00u
09:15u
09:30u
09:15u

Meet the speakers!

Meet the speakers!

Anneleen heeft als missie: kleinere en middelgrote bedrijven te helpen om doordacht in te zetten op duurzaam ondernemen. Zodat zij hun potentieel maximaal benutten, net zoals een multinational. Anneleen is opgeleid bij oa. Vlerick Business School en MVO Vlaanderen en begeleidde succesvol tal van organisaties. 

Anneleen De Pau

Dirk is één van de belangrijkste energie experten van Vlaanderen. Als algemeen directeur van de Organisatie Duurzame Energie  en directeur marktwerking van energieregulator VREG bouwde hij een unieke blik uit op de energietransitie. Hij analyseert de nieuwste ontwikkelingen in de energiemarkt en zet die om in strategieën voor bedrijven.

Dirk Van Evercooren 

Riet studeerde organisatiekunde, strategie en management en voltooide een masteropleiding creatieve procesbegeleiding bij the school of creative thinking. De voorbije 10 jaar begeleidde ze al

heel wat creatieve processen en groeitrajecten voor zowel kmo’s als corporates.

Riet De Sadeleer

Wannes is een milieu-activist vermomd als marketeer. Met zijn communicatiebureau bigtrees won hij impact awards van o.a. de Verenigde Naties. Wannes schreef mee aan het boek Handboek Duurzaam Ondernemen en geeft opleiding in communicatie over duurzaamheid vanuit zijn credibility framework.

Wannes van Giel

Jan is mede-oprichter van Switchers en We Are Impact Collective. Hij traint al meer dan tien jaar bedrijven en organisaties die concrete stappen willen zetten in de circulaire economie en sociale impact.

Jan Leyssens

The Sustainabillable Sessions is een initiatief van Bigtrees waarin we je twee keer per jaar bijpraten over actuele issues op de snijlijn tussen sustainabillity en business. De interactieve sessies gaan altijd door in beperkt, niet-concurrentieel gezelschap.

Wil je er gratis bij zijn op 26 april in Gent?
Neem contact op met ons!

bottom of page