top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Bekijk nu

Duurzaamheid is best wel ingewikkeld. Je kan wel mooie voornemens hebben als bedrijf, maar hoe begin je er concreet aan? Er zijn zoveel mogelijkheden, je kan zoveel kanten op… Met de impact lab opleidingen van bigtrees zorgen we dat jij op één dag minstens weet hoe je een plan gaat maken. Want wie een plan heeft, kan aan de slag!

 

Onder leiding van topexperts in hun duurzaamheidsgebied verken je in de ochtend het theoretisch kader en werk je in de middag aan jouw praktijkcase. En aan het eind van de dag wandel je naar buiten met een hele hoop kennis, bakken motivatie, een aantal zeer nuttige contacten én het begin van een plan.

Vind jouw opleiding

Over het Impact Lab

Het bigtrees Impact Lab bestaat uit een aantal gespecialiseerde duurzaamheidsexperts die jouw bedrijf helpen om impact te maken. Met hun doorgedreven theoretische én praktische kennis doe jij als bedrijf je voordeel. Of je nu voor een opleiding kiest of een expert als consultant “inplugt” om je te begeleiden, het Impact Lab helpt jou om je duurzaamheidsplannen concreet te maken!

Wie voor 15/08 inschrijft betaalt €699 !!!

Natuurlijk wil jij een duurzame organisatie (of product, of dienst). Maar dan moet je wel de hele boel herdenken. Hoe begin je daaraan? Gelukkig is innoveren iets dat je kan leren. Laat dat maar aan Tom Domen (ex Ecover) over…

 

Voor iedereen die gepassioneerd is door innovatie en duurzaamheid en zin heeft om organisaties van koers te laten veranderen.

Innovatie als motor voor duurzaamheid

Tom Domen

10 oktober, Gent

Voor multinationals is het simpel, die gooien er gewoon een hoop geld tegenaan. Maar hoe begin je als KMO aan duurzaam ondernemen? Wat hebben die SDG’s precies met jouw bedrijf te maken? En hoe kun je blijven doen wat je goed doet en toch impact maken? Anneleen De Pau leert het je…

 

Voor iedereen die van klanten de vraag krijgt: “Wat doe jij eigenlijk voor duurzaamheid?”

Doordacht verduurzamen
van je KMO

Anneleen De Pau

8 oktober, Gent

Alles wat je doet kost energie. Dus als je impact wil maken, begin dan daar. Klinkt simpel maar helaas is de materie rondom energie en duurzaamheid behoorlijk complex. Gelukkig helpt Dirk Evercooren (ex-Organisatie Duurzame Energie) je aan duidelijke inzichten én leer je een plan maken voor jouw organisatie.

 

Voor elk bedrijf of organisatie die zijn energiesysteem duurzamer, betrouwbaarder en goedkoper wil maken en op zoek is naar een strategie hiervoor.

Creëer je eigen energieroadmap
voor 2030

Dirk Van Evercooren

15 oktober, Gent

Als je bedrijf investeert in duurzaamheid dan wil je daar natuurlijk ook over communiceren. Maar hoe doe je dat op een geloofwaardige manier? En zonder greenwashing? Wannes Van Giel (bigtrees) leert hoe je de valkuilen vermijdt en een plan opstelt voor jouw organisatie.

 

Voor iedereen die duurzame plannen en realisaties wil communiceren en dan met name corporate communicatiemanagers en communicatiemedewerkers van KMO’s.

Geloofwaardig communiceren
over duurzaam

Wannes van Giel

22 oktober, Gent

Een organisatie verduurzamen doe je niet alleen. Heel je team moet mee. Maar hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Riet De Sadeleer (Expeditie O) geeft je concrete tools en een stappenplan om jouw team mee te nemen op je verduurzamingsjourney.

 

Voor Changemanagers, C-levels en zaakvoeders.

Medewerkers betrekken bij duurzaamheids-initiatieven

Riet De Sadeleer

17 oktober, Gent

Dat circulair ondernemen de toekomst heeft, weet iedereen. Maar hoe je eraan begint…? Wat ons betreft is het beste begin is een dagje naar Jan Leysens (Switchrs) te komen luisteren. Dan weet je waar je aan begint, hoe je eraan begint en wie je moet bellen om je verder te helpen.

 

Voor innovatiemanagers, R&D managers, zaakvoerders en CSO’s.

Circulair
ondernemen

Jan Leysens

23 oktober, Gent

De ijskappen smelten, het weer doet raar en de wetgeving wordt per 1 januari ook al weer strenger… Redenen genoeg om aan de slag te gaan met de C02 footprint van je bedrijf. En hoe begin je daar beter aan dan met de super praktische opleiding van Ruben Reners?

 

Voor: CEO’s, CSR managers en project managers.

CO2 berekenen, reduceren en compenseren

Ruben Reners

26 september, Gent

Hou mij op de hoogte

Kan je nu niet, maar wil je wel op de hoogte worden gehouden van nieuwe data of opleidingen, of heb je eeen andere vraag: hier kan je ze stellen.

Hi, 

ik ben Eline, jouw opleidingscoördinator. Heb je vragen over deze opleiding? Ik ben er om te helpen en om je helemaal gerust te stellen

bottom of page