top of page
  • linkedin bigtrees
  • instagram bigtrees
  • facebook bigtrees

Digitale Duurzaamheid

Ines Vanlangendonck

Wat kunnen IT medewerkers en digitale experten doen in de transitie naar een duurzame economie? Waar liggen de struikelblokken en hoe vormen we die om tot opportuniteiten? In dit Impact Lab kom je te weten wat de ecologische en sociale impact is van digitalisering. Je bouwt kennis op rond de ecologische en sociale uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Op basis van onderbouwde circulaire patronen leer je vervolgens nieuwe digitale diensten en businessmodellen ontwerpen binnen jouw sector. We zetten je zo op weg naar innovatie die duurzaamheid en digitalisering succesvol combineert. Op die manier word jij als techneut een voortrekker van de ‘Twin transformation’ in jouw bedrijf.

Wat

Open opleiding bij Bigtrees Impact Lab Gent, Nederlands

Aanpak

590 euro (maximaal 10 personen)

Prijs
Doelgroep

CIOs, Innovatie managers, Business analisten, en Product Owners met goesting om een duurzame shift in gang te zetten binnen hun organisatie. 

7 december (van 10u tot 16u, broodjeslunch wordt voorzien)

Datum

Ines Vanlangendonck 

Ines Vanlangendonck is de oprichter van Kamon. Voordien richtte ze met succes twee digitale agencies op, Foursevens en Redtree (nu Formica). Ze volgde in 2018 de opleiding Sustainability Leadership aan Cambridge University, wat leidde tot het idee voor Kamon, een digitale studio voor digitalisering van duurzame bedrijfsprocessen en diensten. Daarnaast is Ines ook actief als digitaal adviseur in de artistieke sector en spreekt ze regelmatig op conferenties over digitale duurzaamheid.

Wil je deelnemen aan dit programma?
Registreer je alvast bij christoph@bigtrees.be

Interesse?

bottom of page